Lille UDSALG, mere åbent i Garnhytten – og kommende garnnyheder…

Kære alle, som tidligere nævnt, kommer der stille og roligt lidt nye varer på hylderne i løbet af foråret og sommeren 2016… Ny reol er købt og sat op, og da den første nyhed er lige på trapperne, sælger jeg ud af den “gamle” bomulds blandningsgarn: Classic – for at gøre plads på hylderne… Samtidig giver jeg stadig god rabat på OPAL stribet strømpegarn og på DMC Natura (ægyptisk bomuldsgarn – super kvalitet) – og sælger også ud af OPAL UNI – ensfarvet strømpegarn med 50% rabat… Så der er masser af gode tilbud at komme efter 🙂

UDSALG… Classic er altså også sat på udsalg – i både garnshop og Garnhytten – se mere ved at klikke her!

Garnhytten - Jægerspris lille garnbutik, ved Doggerland Design. Foto: Marianne Porsborg

Lysere tider = mere åbent i Garnhytten… Hvor er det skønt, at dagene er blevet længere – og som regel, også lysere! Som tidligere nævnt holder jeg derfor igen mere åbent i Garnhytten – stadig efter aftale – ELLER – hver tirsdag og hver den 1. lørdag i måneden (med forbehold for ændringer af hensyn til mit studie eller andre aktiviteter).

Garnhyttens åbningstider annonceres altid på garnshoppens forside: se gerne her: www.doggerlanddesign.dk. I nærmeste fremtid er Garnhyttens åbningstider:

Lørdag d. 6/2-16: kl. 10-14

Tirsdag d. 9/2-16: LUKKET pg.a. studieaktivitet

Onsdag d. 10/2-16: kl. 12-17

Tirsdag d. 16/2-16: kl. 12-17

Tirsdag d. 23/2-16: kl. 12-17

Lørdag d. 27/2 og Søndag d. 28/2: holder Garnhytten til i Rejsestalden, Jægerspris v/Helsemessen 2016! Se mere info om Helsemessen her 🙂 Invitation til Helsemessen følger senere!

MDP-ved-Garnhytten Jægerspris garnbutik Doggerland Design

Info om garnnyhederne… følger løbende, snart 🙂

Glade hilsner, Marianne Porsborg v/Doggerland Design

PS: Husk, at Månedens Tilbud – altid gælder i både garnshop og Garnhytte 🙂

 

 

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).