Garnhytten – nu lidt mere åben!

Kære alle kunder og gæster i Garnhytten, fremover holder jeg (igen) lidt mere åbent i Garnhytten! Selvom det stadig er vinter, mørkt og koldt – går jeg tilbage til at holde åbent om tirsdagen kl. 12-17. Samtidig fortsætter jeg “åben efter aftale” princippet, så Garnhytten også åbnes på andre tidspunkter og dage end de gængse… MEN – naturligvis kan der ske ændringer, af hensyn til mit studie mv. og disse ændringer vil blive annonceret på garn webshoppens forside og på Facebook.

Garnhytten – åben tirsdag d. 26/1 og onsdag d. 27/1 – begge dage kl. 12-17.

Garnhytten-foto-web2

I princippet fortsætter jeg også med at holde åbent hver den 1. lørdag i måneden (kl. 10-14) – igen med forbehold for ændringer 🙂

Garnhytten – lørdagsåbent lørdag d. 6/2 kl. 10-14

Garnbutik Jægerspris

Garnhyttens reoler med Shetlandsuld, Babyalpaca og strømpegarn…

Helseweekend i kulturhuset Rejsestalden… Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved weekenden d. 27/2 og 28/2 – hvor der holdes helsemesse i vores lokale kulturhus. Jeg deltager med en lille stand, hvor jeg sætter fokus på islandske uldgarner, strik (naturligvis :-)) og ulds gode egenskaber i forbindelse med gigt og led- og muskelsmerter, mv. Udover min lille stand byder weekenden også på stande med healing, clairvoyance, forskellig slags massage, café mv. samt boder med salg af helseprodukter. Program og info om helseweekenden annonceres i lokalavisen samt på Facebook: Helseweekend i Rejsestalden. Vel mødt til en rigtig hyggelig helseweekend i Jægerspris!

Kommende nyheder… der er lidt flere garner og forårsnyheder på vej til shoppen og Garnhytten – mere info herom senere 🙂

De bedste hilsner,

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Garnhytten, Thyrasvej 40, 3630 Jægerspris – indgang gennem låge og hul i hækken 🙂

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).