Om garnsalg online og miljøvenlig hurtig forsendelse/fragt

Marianne Porsborg ved Garnhytten Jægerspris, sælger garn online i shoppen Doggerland Design.

En af shoppens “mærkesager” har altid været opprioritering af kvalitet, natur, genbrug og miljøhensyn. Ikke kun i forhold til valg af det garn, som shoppen sælger online og i Garnhytten Jægerspris, men også i forhold til udvikling af gratis opskrifter, råd og vejledning om brug af garnrester – og i forhold til forsendelsen af ordrer købt i shoppen.

Så vidt det er muligt, sender jeg altså din ordre pakket ind i stærke kuverter af genbrugspapir, i genbrugs-papkasser eller pakket godt ind i brunt genbrugspapir. På den måde holder jeg fragtomkostningerne nede – uden at gå på kompromis med kvaliteten, og uden brug af en masse plastik – og – kan samtidig tilbyde billig fragt i shoppen.

Naturligvis vinder pakkerne fra Doggerland Design sikkert ikke nogen pris for lækker indpakning 🙂 men jeg håber du forstår min prioritering med kvalitet og miljøhensyn før pakkens udseende.

På sigt, kan det godt være at jeg bliver nødsaget til – som flere andre online garnbutikker, at sende varerne i plastikposer. Det er nemt, hurtigt og smart. Måske ikke altid det mest sikre, i forhold til forsendelse af fx strikkepinde og broderisæt, men til garn – kan jeg godt se det er smart. Men, indtil videre, bruger jeg gerne tid på at finde gode, stærke papkasser i det lokale supermarked – og/eller pakke din ordre sikkert ind i godt gammeldags brunt papir.

Bedste hilsner, Marianne Porsborg v/Doggerland Design

doggerlanddesign

Indehaver af webshoppen Doggerland Design og garnbutikken Garnhytten. Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *