Garnsalg online og miljøvenlig hurtig forsendelse/fragt i webshop

Garnsalg online og miljøvenlig fragt i webshop

Garnsalg online: En af shoppens “mærkesager” har altid været opprioritering af kvalitet, natur, genbrug og miljøhensyn. Ikke kun i forhold til valg af det garn jeg forhandler, men også i forhold til udvikling af gratis opskrifter, råd og vejledning om brug af garnrester – og i forhold til brug af så miljøvenlig emballage som muligt, ved forsendelsen af ordrer.

Miljøvenlig fragt – plast eller papir?

Jeg sender altså din ordre pakket ind i stærke kuverter af genbrugspapir, i genbrugs-papkasser eller pakket godt ind i brunt genbrugspapir. På den måde holder jeg fragtomkostningerne nede – uden at gå på kompromis med kvaliteten, og kan samtidig tilbyde billig fragt i shoppen.

Miljøvenlig plastik – genbrugsposer fremstillet i Danmark

På sigt, kan det godt være at jeg bliver nødsaget til – som flere andre online garnbutikker, at sende varerne i plastikposer. Det er nemt, hurtigt og smart. Indtil videre sender jeg også dine varer i sorte genbrugsposer, produceret i Danmark af genbrugsplastik, miljøvenligt og fint. Men eller bruger jeg også gerne tid på at finde gode, stærke papkasser i det lokale supermarked – og/eller pakke din ordre sikkert ind i godt gammeldags brunt papir.

Bedste hilsner, Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Marianne Porsborg ved Garnhytten Jægerspris, sælger garn online i shoppen Doggerland Design.

Marianne foran Garnhytten, Doggerland Designs garnbutik i Jægerspris.

doggerlanddesign

Indehaver af strikdesignfirmaet Doggerland Design, shoppen garnkits.dk og butikken Garnhytten i Frederikssund. Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).