Stort udsalg og ombygning

Nu hvor min fysiske butik Garnhytten er lukket og desværre ikke solgt, kører jeg shoppen videre alene. Naturligvis med ændringer og fornyelse, for at følge med tiden.

Ved modgang, vælger jeg altid at finde nogle gode ting ved situationen. Selvom gigt og gamle, men først nyligt opdagede ryglidelser satte en stopper for mit butiksarbejde, kan jeg så meget andet. Det var midt under coronaens første år, at jeg blev sendt til en masse undersøgelser. Det kan ende med korset og rullestol i værste fald, var beskeden. Alligevel tog det mig 14 måneder at tage beslutning om lukningen af butikken.

Positivt set, vælger jeg at huske, at en garnwebshop også kan en masse godt. Det er bare noget helt andet. Men som sagt, det skal nok blive rigtig godt, for jeg har en plan – og jeg håber du vil følge med!

Det har været noget af en rejse. Fra “kun” webshop – til shop og lille bitte butik – og så til shop og større butik, og nu tilbage til “kun” shop. Men når nu det skal være, så skal det også blive godt – og jeg glæder mig!

Udsalg under shoppens ombygning

Der er stadig en masse gode garntilbud tilbage i shoppen, som jeg har samlet under en ny fane – UDSALG (tryk her)

Så imens jeg planlægger fornyelserne og shoppens ombygning, er du hjertelig velkommen til at gøre et kup i de sidste rester garn-udsalg!

Læs gerne om shoppen og mine strikkekits historie, fx – her!

Kh Marianne, garnkits.dk /Doggerland Design

doggerlanddesign

Indehaver af firmaet Doggerland Design, shoppen garnkits.dk og den tidligere butik Garnhytten i Frederikssund. Uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *