Jul, Jul, Jul…. og info om et par af årets Julemarkeder!

November landskab 2015. Foto: Marianne Porsborg

November landskab 2015. Foto: Marianne Porsborg

 

Kære alle, Julen 2016 nærmer sig med hastige skridt, og jeg er så heldig i år, at være blevet inviteret med til et par økologiske julemarkeder i vores kommune. Samtidig holder jeg, som sidste år, et lille lørdags-jule-arrangement (lørdag d. 3/12-16), med gode tilbud på julegaver til hende (m/k) som kan selv – ligesom jeg sætter spot på idéer til julegaver du kan nå at lave endnu.

Velkommen til Doggerland Design og Garnhyttens små og store jule-arrangementer!

Jule-lørdag hos Garnhytten, Jægerspris… Doggerland Designs egen, lille – garnbutik holder åbent lørdag d. 3. december kl. 10-14, ude og inde – med gode tilbud, små og store idéer til strik og hækling og julegaver… og så er der lidt (næsten) alkoholfri glögg til Jer som kigger forbi! Alle er naturligvis hjertelig velkomne!

MDP-ved-Garnhytten Jægerspris garnbutik Doggerland Design

Økologisk Julemarked ved Svanholm, SkibbySøndag d. 4. december kl. 10-16 holder det økologiske storkollektiv Svanholm ved Skibby stort økølogisk Julemarked. Her har jeg fået lov at have en lille bod med salg af lidt økologisk garn, gode natur uldgarner fra Island, garnkits i eget design, salg af økologiske vaskemidler fra Sonett og fokus på julegave-idéer som du kan nå inden Jul… Rundt på godset vil det vrimle med andre boder, rundvisninger, hyggelig café mv. Læs eventuelt mere om Svanholm her: http://svanholm.dk/ Alle er velkomne – gratis entré.

svanholm-butik

Svanholm Cafébutik. Foto: Svanholm

svanholm-butik-2

Svanholm Cafébutik. Foto: Svanholm

Økologisk Julemarked ved Buresødal Økogrønt, JørlundeLørdag d. 10. december kl. 10-16 er der et super hyggeligt  Julemarked ved den økologiske gård Buresødal i Jørlunde. Her står jeg også med en lille bod, med med salg af lidt økologisk garn, gode naturlige uldgarner fra Island, garnkits i eget design mv… Ved Buresødals julemarked er der også salg af økologisk frugt og grønt, økologisk kød fra Pers Griseri, lækre lammeskind, filt mv. – ligesom du og familien kan hygge Jer i den lille økologiske julecafé, komme på rundvisning og høre om Buresødal mv. Alle er velkomne – gratis entré. Læs eventuelt mere om Buresødal her: http://www.buresodal.dk/

Buresødals kvæg. Foto: Steen Jensen v/Buresødal

Buresødals kvæg. Foto: Steen Jensen v/Buresødal

Bonden Steen i sin mark på Buresødal. Foto: Buresødal.

Bonden Steen i sin mark på Buresødal. Foto: Buresødal.

På glædeligt genhør!

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

doggerlanddesign

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).