Åbningstider i Garnhytten Jægerspris – Danmarks måske mindste garnbutik…

Garnhytten – strikdesign og garnsalg…

Strik, hækling og design af opskrifter…

Strik og hækling – og design af opskrifter til begge, har længe været min hobby og bibeskæftigelse. Men siden nytår har jeg sat fuldt sejl på design og redesign af modeller og opskrifter til strik – og salg af mine strikkekits, jeg har fået skrevet flere blogindlæg, været mere på de sociale medier om strik mv. – og – holdt Garnhytten langt mere åbent end jeg plejer.

Dejligt er det, at lokale garnkunder kigger forbi Garnhytten, selvom det måske er lidt “mystisk” med en garnbutik midt i et villakvarter 🙂 Men alt er i skønneste orden, jeg må både have hjemmearbejdsplads og butik på denne side af vejen hvor jeg bor – den eneste ulempe er, at jeg ikke må sætte et skilt op i græsrabatten, så kunderne nemmere kan finde vej… Men med GPS og KRAK – så går det.

Garnhyttens åbningstider – Jægerspris:

Torsdage kl. 10.00 – 17.30

Fredage kl. 10.00 – 17.30

Lørdage kl. 9.00 – 13.00

Mandage, tirsdage, onsdage og søn- og helligdage: Lukket. Åbnes gerne efter aftale!

I Garnhytten fører jeg – selvom hytten er lille – et stort udvalg af garn, opskrifter og tilbehør til strik og hækling, fra: Istex, Filcolana og Mayflower. Desuden forhandler jeg også strikkepinde og tilbehør i bambus i god japansk kvalitet fra Seeknit/KA – Sonett økologiske vaskemidler og enkelte rengøringsmidler og et lille udvalg af de dansk designede broderisæt fra Fru Zippe. Endelig, er der jo også en hel mappe fuld af mine egne opskrifter, som jeg altid er frisk på at rette til så de passer lige til dig!

Adressen er fortsat:

Thyrasvej 40 (indgang gennem låge i hækken – parkering langs vejen)

3630 Jægerspris

Du kan kontakte mig på mobil: 5217 5702 og mail: info@doggerlanddesign.dk

Blogindlæg, gratis opskrifter…

Fra tid til skriver jeg indlæg her på bloggen og lægger gratis opskrifter ud på siden. Du er hjertelig velkommen til at surfe rundt på siden og læse de forskellige indlæg om løst og fast i forhold til strik, hækling, håndarbejde, håndværk, uddannelse – og i ny og næ, også om uddannelsespolitik.

Velkommen og på glædeligt gensyn,

Marianne Damgaard Porsborg v/blog.doggerlanddesign.dk

 

doggerlanddesign

Indehaver af strikdesignfirmaet Doggerland Design, shoppen garnkits.dk og butikken Garnhytten i Frederikssund. Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).