Nyhed: Få både gratis fragt og god rabat på garn, opskrifter og andet tilbehør til strik…

Kære alle,

Nu har min garn webshop – med uldgarn i gode kvaliteter, kvalitets strikkepinde i bambus, garn-kits med gratis opskrift mv., fundet sin endelige form, og hvor er det bare en skøn fornemmelse! Hånden på hjertet, så har det da også taget lidt længere tid for mig at “bygge” webshoppen færdig, end jeg havde drømt om… MEN – nu er den færdig og resultatet er jeg rigtig godt tilfreds med – og jeg elsker mit nye (ekstra) arbejde med shoppen, ekspedition af Jeres ordrer, design af nye strikkeopskrifter, skrivning af blog-indlæg, foto arbejdet o.s.v.!

Skønt er det også, at få mails fra både kunder og “osere”, med ros af webshoppens skiftende slide-show, af vareudvalget, Doggerland Designs egne garn-kits og fotos 🙂 Tak for det, Jeres ros luner!!

Nu hvor jeg altså for alvor er kommet godt i gang med min nye garnbutik på internettet, har jeg lyst til at give Jer en ordentlig omgang “kommet-godt-igang-rabat”, så I nu – udover gratis fragt på ordrer over 450,00 kroner – også får:

20% rabat på alle varer – ved samlet køb i shoppen for mere end 550,-

Når du lægger varer i indkøbskurven for mere end 450,- fratrækkes forsendelsesgebyret på kr. 45,- helt automatisk… og lægger du yderligere varer i kurven, så du samlet handler for mere end 550,- trækkes 20% rabat – også helt automatisk – på din hele ordre! Nemt og billigt!

slide_1

Mange glade hilsner

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

PS: Og hvad mener jeg så lige med “(ekstra) arbejde” i starten af teksten…, tænker I måske? Jo ser I, da min 16 år gamle uddannelse til Håndarbejdslærer & Tekstilformgiver (med speciale i tekstildesign, strik og pædagogisk udviklingsarbejde) for længst er blevet “moderniseret” og ændret til ukendelighed (læs: for gammel) – og da jeg længe har savnet BÅDE mit håndværksfag strik OG pædagogik – lå det lige til højrebenet, i min optik: BÅDE at læse videre på en kandidat i pædagogik (DPU/Emdrup) OG genoptage mit elskede håndværksfag med webshoppen www.doggerlanddesign.dk og med denne blog, som forhåbentlig kommer til at binde det hele fint sammen 🙂

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).