NYHED: Forhandling af Mayflower garn og mange gratis opskrifter!

Kære alle,

Det er med stor fornøjelse, at jeg nu også kan tilbyde udvalgte Mayflower garner i webshoppen og i Garnhytten! I løbet af foråret får jeg i første omgang tre forskellige nye garner hjem. Den første, der lige er kommer hjem, er “Mayflower Cotton 1″ – en god bomulds blandingsgarn til pind 3-3½, som passer fint til mange af forårets strikke- og hækleopskrifter. Den føres i hele 15 flotte og moderigtige farver, glæd Jer!

Mayflower Cotton 1 bomuldsgarn med Hb Acryl. Med rabat i garnshop. Foto: Marianne Porsborg

Mange gratis opskrifter... På Mayflowers hjemmeside ligger iøvrigt et hav af gratis opskrifter, som I naturligvis kan benytte Jer frit af, ved at printe eller downloade opskrifterne. Blandt andet har Mayflower lige lagt hele 31 nye gratis opskrifter ud på hjemmesiden – se dem eventuelt her!

1457-cardigan-med-bisser Garnkit hos Doggerland Design

Cardigan forår 2016 – strikkes i Mayflower Cotton 1. Foto: Mayflower.

 

1483-netbluse-Mayflower garnkit hos Doggerland Design

Bluse med flæse-detaljer og hulmønster – Forår 2016. Strikkes i Mayflower Cotton 1. Foto: Mayflower.

Mayflower garnkits… I shoppen tilbyder jeg nu også garnkits til udvalgte Mayflower opskrifter (blandt andet de to viste), med link til den tilhørende gratis opskrift  i shoppen. Det er nemt og lige til – med tilpassede garnmængder til den valgte størrelse i garnkittet, og med link til den gratis opskrift, som du så kan downloade eller udskrive hjemme. Ønsker I opskriften som pdf-fil (sendes pr. mail), ved køb af disse Mayflower garnkits, skriver I blot dette i ordrens bemærkningsfelt.

Garn og opskrifter… og sommermoden 2016… Da jeg for nyligt fik det nyeste Elle ind af døren, med tilhørende Elle Trendbibel – har jeg skrevet et blogindlæg med inspiration til forårets modestrik (og hækling) i de nye garnfarver. Læs eventuelt dette mode-indlæg her.

Mayflower Cotton 1 bomuldsgarn med rabat i løssalg og garnkit. Foto: Marianne Porsborg

Tager I godt imod Mayflower garnerne, udvides udvalget naturligvis hen ad vejen 🙂 Har I spørgsmål til de nye garner, Mayflowers gratis opskrifter eller lignende, er I meget velkomne til at skrive til mig på mail: marianne@doggerlanddesign.dk – eller ring på mobil: 5217 5702.

De bedste hilsner

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

MDP-ved-Garnhytten Jægerspris garnbutik Doggerland Design

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).