NYHED: Nu også Froehlich strømpegarn hos Doggerland Design

Kære alle,

Er det ikke sådan, at strikker man ofte strømper og sokker, og har gjort det i mange år – kender man også Froehlich strømpegarn!? Ligesom det vel heller ikke er til så meget debat, at dette gamle schweiziske strømpegarns mærke, altid har været kendt for at producere garn i høj kvalitet! Froehlich strømpegarn er derfor sikkert en gammel klassiker, som bringer gode minder frem i mange “hardcore” strømpe-strikkere 🙂

Froehlich strømpegarn. Foto: Marianne Porsborg

Froehlich strømpegarn. Foto: Marianne Porsborg

Jeg har tidligere fortalt historier fra min håndarbejds-flittige familie, og Froehlich strømpegarn, fylder også et dejligt hjørne af min families strikke-historie. Der er med andre ord ikke de håndarbejder, hvor Froehlich garn ikke også har indgået 🙂 I min barndom blev der strikket bluser, nederdele, tæpper, legedyr (husker især den strikkede gravhund “Mikkel”) o.s.v. og meget ofte af Froehlich garn – til glæde for mange i familien.

En anden sag er, at ikke bare Schweiz men også Tyskland, har været kendt for at huse gode strømpegarnsfirmaer, og OPAL er stadig en af de bedste i Tyskland. Hos Doggerland Design startede jeg sidste år med at forhandle netop OPAL strømpegarn, både lidt ensfarvede og mange flotte multifarvede variationer, fordi jeg selv er vild med OPALs bløde stærke kvalitet, og de mange smukke farvemønstre! MEN – de ensfarvede OPAL UNI garner har – hånden på hjertet – desværre ikke solgt så godt, og derfor vælger jeg fremover, “kun” at forhandle de smukke multifarvede strømpegarner fra OPAL – i kombination med et udvalg af de ensfarvede Froehlich strømpegarn. Efterhånden som jeg får solgt ud af OPAL UNI, udvider jeg (naturligvis) Froehlich sortimentet!

ERGO: Få 50% rabat på OPAL UNI – ensfarvet strømpegarn, så længe lager haves… og glæd dig til (også) at kunne få Froehlich strømpegarn i shoppen, med 15% rabat i resten af 2015.

OPAL UNI uld strømpegarn. Foto: Marianne Porsborg

OPAL UNI uld strømpegarn. Foto: Marianne Porsborg

Link til UDSALG af OPAL UNI – med 50% rabat: Klik her 🙂

Link til den nye hylde med Froehlich strømpegarn – får du Her 🙂

På glædeligt genhør – eller gensyn i shoppen,

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

PS: For Jer som bor i køreafstand af Jægerspris, er I velkommen til at kigge forbi min lille Garnhytte – Thyrasvej 40, 3630 Jægerspris – lørdag den 5. december kl. 10-14, hvor jeg holder en lille Jule-stue, med glögg, julegodter og gode tilbud 🙂 /Marianne

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).