Nyhed på bloggen – og udsalg i shoppen…

Kære alle, SÅ – er sommer udsalget godt igang i garn webshoppen:

* Spar op til 50% på udvalgte strikke og hækle garner…

* Få op til 70% rabat på sy, strikke og hækle tilbehør – og

* Få 15% rabat på alt det andet i shoppen!

Under udsalget – som varer hele juli 2015 – kan den almindelige leveringstid på 1-2 (hver)dage måske godt blive lidt længere:-) Udsalget gælder udvalgte varer, som opdateres og fornyes løbende – og de store sommer-rabatter (mere end 15% rabat) gælder kun lagerførte varer og ikke på vare i eventuel restordre.

slide_1

OG – så til en NYHED her på bloggen, som jeg har glædet mig rigtig meget til at kunne præsentere: Fra imorgen, og fremover ca. 1 gang om måneden, får jeg besøg af en gæsteskribent – eller udgiver et interview med en spændende person – her på bloggen!

Tanken med at lade andre “komme til orde” her på bloggen er, at jeg på denne måde kan præsentere Jer for andre, spændende fagpersoner – for andre, interessante hjørner af den tekstile verden – udfordre vores håndarbejdsfag med input fra folk fra andre brancher – opfordre til debat om emner relateret til vores fælles interesser o.s.v. …o.s.v…

Den første “gæsteblogger” bliver tekstildesigneren Astrid Skibsted… Glæd dig!

Glade hilsner

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

 

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).