Nyhedsbrev – om Doggerland Designs kommende nyhedsbreve…

Kære ven af Doggerland Design!

En kort men kærlig hilsen for at fortælle, at NYHEDSBREVE fra garnshoppen og Garnhytten fremover sendes udenom bloggen – som “rigtige” nyhedsbreve i din mailbox… Dette dels for at gøre bloggen til en rigtig blog (kun med indlæg uden (eller næsten uden) reklameindslag) – dels for at kunne sende nogle flottere og mere smarte nyhedsbreve – som rigtige nyhedsbreve.

Af hensyn til din datasikkerhed kan (og vil :-)) jeg ikke overføre din mailadresse til Doggerland Designs nye nyhedsbrevs-system. Det betyder altså, at du fortsat kan være tilmeldt bloggen (og det er du meget velkommen til at være!) – men ønsker du at blive holdt orienteret om garn-nyheder, gode tilbud, udsalg, arrangementer mv. – i Garnhytten og i garnshoppen: skal du selv tilmelde dig nyhedsbrevene (hvad jeg naturligvis håber du også har lyst til :-))…

Tilmeld dig nemt og uforpligtende de nye NYHEDSBREVE fra Doggerland Designher!

-Så modtager du fremover nye, flotte nyhedsbreve i din mailbox (og de kan naturligvis afmeldes igen, ved klik på link nederst i nyhedsbrevs-mailen)!

Det næste NYHEDSBREV fra garnshoppen og Garnhytten… er lige på trapperne – og vil indeholde info om: nyheder på garnfronten… nye gode tilbud… gratis opskrifter… og andet godt 🙂

Jeg håber du tilmelder dig – og så “høres vi ved”.

Godt forår!

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Stenalder mønster på sten ved Newgrange, Irland. Foto: Marianne Porsborg

Stenalder-mønster hugget ind i sten ved Newgrange, Irland. Foto: Marianne Porsborg

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).