Nyhedsbrev: Flere nye farver i den gode Shetlandsuld – og nye priser…

Shetlandsuld BC Garn – nu på udsalg med op til 50% rabat

Nedenstående er et gammel opslag fra 2015. Nu sælges der ud af den gode Shetlandsuld fra BC Garn, med helt op til 50% rabat. Velkommen i shoppen!

Den gode nyhed: Jeg har lige fået 5 flotte nye farver af den dejlige Shetlandsuld (i god vasket kvalitet) på hylderne, både i shoppen og i Garnhytten: Jægerspris lille garnbutik! Det betyder, at jeg nu fører Shetlandsulden i 23 smukke, tweed-farver! Se de nye farver her:

Shetlandsuld fra BC Garn. Foto: Doggerland Design

Shetlandsuld fra BC Garn. Foto: Doggerland Design

Den mindre gode nyhed: Den 1. juli i år satte min leverandør desværre prisen på Shetlandsuld en smule op. Jeg har trukket det lidt i langdrag, med selv at sætte prisen op – til din fordel 🙂 – men nu hvor jeg har fået ny forsyning på lager, samt fem nye flotte farver af Shetlandsulden hjem, må jeg “følge med” og sætte prisen op (fra kr. 79,00 til 85,00 pr. 100 gram) i garn shoppen og i Garnhytten. Når det så er sagt, så hører det også med til historien, at prisen på Shetlandsuld ikke er steget mærkbart i mange år!

DOG – Fortsat 15% rabat i 2015… Selvom prisen altså er sat op, giver jeg (naturligvis) stadig 15% rabat på alle varer – inklusiv Shetlandsulden – i både shop og Garnhytte!

Vil du se alle Shetlandsuldens farver – så klik her 🙂

På glædeligt genhør og fortsat god efterår!

Foto: Doggerland Design garn webshop oktober 2015

Marianne Porsborg v/Doggerland Design, 15. oktober 2015

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).