Nyhedsbrev fra garnshoppen Doggerland Design

Foto: Doggerland Design garn webshop oktober 2015

Kære alle, Der er to nyheder i garn webshoppen Doggerland Design idag:

Jul’15 – er navnet på en ny side i shoppen, fuld af idéer til “bløde pakker”, som du enten kan nå at strikke/hækle selv inden Jul – eller som du kan give som “kit” til en der kan selv… Jul’15 -siden er altså en side du enten kan bestille direkte fra, eller som du kan vælge at bruge til inspiration, og så klikke videre rundt i shoppen 🙂

Ekstra mulighed for levering med omdeling – Da jeg har fået en bedre ordning på forsendelse af shoppens ordrer, kan jeg nu tilbyde at ALLE ordrer kan leveres med omdeling, for kun kr. 25,00 ekstra pr. forsendelse.

Tilbudet om levering med omdeling (direkte til din adresse i Danmark) gælder, som noget nyt, således også for ordrer over kr. 450,00 – hvor du nu kan vælge, om du vil have ordren leveret gratis til en pakkeshop/pakkeboks i nærheden af dig, eller om du for kr. 25,00 vil have varene leveret med omdeling.

Rent praktisk, ved valg af “Levering med omdeling” bliver den fulde pris for levering med omdeling (pt. kr. 70,00) tillagt din ordre – MEN – ved ekspedition af ordrer over kr. 450,00, fratrækker jeg manuelt kr. 45,00 fra ordrens beløb, inden betaling! Nemt og billigere for dig 🙂

Har du spørgsmål, til Jule-siden, det nye fragtsystem eller lignende, er du meget velkommen til at skrive til mig på mail: marianne@doggerlanddesign.dk.

Fortsat godt efterår og på glædeligt genhør!

Marianne Porsborg v/www.doggerlanddesign.dk

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).