Spar fragt ved afhentning af garn ordre i webshop..

slide_2

Kære alle,

* En kort men kærlig hilsen for at fortælle, at en håndfuld kunder har lokket mig til, at holde åbent en gang imellem, for afhentning af varer købt i vores garn webshop. Det betyder, at du fra og med på onsdag, kan afhente din ordre på adressen nedenfor, og altså spare forsendelsesgebyret, hvis du har mulighed for at kigge forbi, når jeg fremover åbner min hjemme-garnbutik hver:

ONSDAGS-ÅBENT kl. 12-18

Thyrasvej 40 – 3630 Jægerspris

Med andre ord: hvis du har lyst til -og mulighed for, at hente dine varer her på adressen, så vælger du blot “Afhentning hos Doggerland Design” under “Levering” når du fremover handler i shoppen – nemt og lige til. Du er naturligvis også velkommen til at handle lidt ekstra når du er her, men husk VISA/Dankortet – så klarer vi resten sammen 🙂

* Ellers, forsøger jeg mig snart med at sætte en åben debat igang her på bloggen. Jeg håber mange har lyst til at være med til at give sin mening til kende…. Debatten kommer overordnet til at handle om fremtidens håndarbejde og håndværk, men mere herom i næste blogindlæg.

* Endelig kan jeg fortælle, at jeg har “toptunet” langt de fleste af shoppens fotos, så de nu viser garnerne og Doggerlands Designs egne modeller i fornyet og forbedret billedkvalitet.

Håber du har lyst til at købe dit næste håndarbejde hos Doggerland Design – og måske ses vi en onsdag her i stuen?

Mange hilsner Marianne Porsborg

/v. Din garnbutik på nettet – Doggerland Design

slide_2 slut 091214

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).