Garnkit med garn og gratis opskrift til børnebluse i Hamilton Tweed 1.

Uldbluse strikkekit – garn og opskrift til børnebluse, redesignes 2018/2019 /Marianne Porsborg

Børnebluse i Hamilton Tweed 1. Design: Marianne Porsborg, 2015

Børnebluse i Hamilton Tweed 1. Design: Marianne Porsborg, 2015

Nyhed i shoppen:

På opfordring fra en af mine søde kunder i Garnhytten – Jægerspris lille garnbutik – har jeg designet en opskrift, til en enkel og anvendelig børne uldbluse med lidt fine detaljer, som skal strikkes i den superbløde uldgarn: Hamilton Tweed 1, fra BC Garn. Modellen passer både til drenge og piger – og opskriften/garnkittet er lavet til størrelse 1 år til 12-14 år. Hamilton Tweed 1 føres i 10 flotte, nistrede tweed-farver.

Garnkittet er iøvrigt “skruet” sådan sammen, at du selv vælger en grundfarve (til selve blusen) og en kontrastfarve (til de søde retrille-kanter) i rulle-menûerne på siden.

OBS: Ønsker du blusen helt ensfarvet – bestiller du bare samme farve i “Grundfarve” og “Kontrastfarve” – så skal jeg naturligvis sørge for, at alle nøgler garn bliver med samme partinummer!

I nær fremtid, kommer der en makker til dette garnkit, hvor du også får garn med til at strikke et matchende halstørklæde.

På gensyn i garn shoppen og/eller i Garnhytten!

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Anorak til børn - Hoodie 1 - i blød islandsk uldgarn: Bulkylopi. Design: Marianne Porsborg /Doggerland Design

Den 6. juni 2018: Garnet Hamilton Tweed 1 har jeg ladet udgå af sortimentet, og er ved at redesigne den øverste viste model i andet, men også lækkert garn. Kontakt mig gerne her på bloggen – eller mail: marianne@doggerlanddesign.dk hvis du vil vide mere 🙂 /Marianne

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).