Tur-retur: butik og shop

Det er desværre utrolig lang tid siden jeg sidst har skrevet. Den gode nyhed er, at jeg har haft hamrende travlt. Især med min fysiske butik Garnhytten i gågaden Frederikssund. Så travlt, at jeg altså ikke har haft tid til at designe i mere end 2 år, eller skrive på bloggen…

Den triste nyhed er, at jeg desværre fik konstateret gigt og flere ryglidelser i 2020. Problemer som kort fortalt matcher rigtig dårligt med at være ene “mand” i travl specialbutik.

Derfor valgte jeg i efteråret 2021, at lukke Garnhytten, og se tiden an med hensyn til shoppen garnkits.dk. Idag er lukningen af butikken velafsluttet, og jeg går i tanker om shoppens fremtid.

Da jeg startede shoppen i 2014 var planen beskeden, nemlig kun at have en lille men lækker garn-webshop. Måske som bibeskæftigelse og hobbyvirksomhed. Så voksede det hele. Først shoppen, så kom lille butik til i Jægerspris – og godt 3 år med butik i Gågaden Frederikssund, startet i 2018 Dernæst voksede shoppen også… og så gik jeg til læge 🙂

Nu er jeg så tilbage næsten hvor jeg startede: kun med en webshop.

Jeg fortryder intet!

Sluttede Garnhytten på toppen, og kan kun være stolt af hvordan -og hvor hurtigt jeg fik bygget butikken op på rimelig kort tid! Men det er svært at slippe garn, mit håndværk og min passion for strikdesign. Så – jeg er SÅ glad for at beholde shoppen garnkits.dk.

Vi får se hvor det bærer hen!

Kh Marianne /Doggerland Design

doggerlanddesign

Indehaver af firmaet Doggerland Design, shoppen garnkits.dk og den tidligere butik Garnhytten i Frederikssund. Uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *