UDSALG i shoppen og Garnhytten…

Garn udsalg i webshoppen Doggerland Design januar 2017. Foto: Marianne Porsborg

Kære Ven,

Længe siden – og derfor, på bagkant, vil jeg ønske dig et rigtig godt Nytår!

Dernæst, skal du naturligvis også bydes velkommen til shoppen og Garnhyttens store UDSALG! Shoppens udsalg har kørt i det meste af Januar – og fortsætter ind i februar, så vel mødt der! Lørdag den 4. februar kl. 10-14, er du også hjertelig velkommen til at besøge Doggerland Designs lille lagerbutik: Garnhytten i Jægerspris!

UDSALG – i Garnhytten

Lørdag d. 4. februar 2017 kl. 10-14

Thyrasvej 40 – 3630 Jægerspris

Som altid ved lørdags-åbent i Garnhytten, sætter jeg kaffe og te over til hyttens gæster – Vel mødt!

Få 27% rabat på f.eks. den gode Shetlandsuld til mønsterstrik - Fair Isle og nordisk mv. Også utrolig lækker at strikke flere tråde sammen...

Få 27% rabat på f.eks. den gode Shetlandsuld til mønsterstrik – Fair Isle og nordisk mv. Også utrolig lækker at strikke flere tråde sammen…

Garnhyttens åbningstider… Da det desværre er lidt besværligt og tidskrævende at åbne min lille garnbutik om vinteren, har jeg måttet træffe den beslutning, kun at åbne Garnhytten efter aftale. Har du og andre lyst til at besøge Garnhytten i hverdagene, så ring eller SMS på mobil 5217 5702 – så finder vi en dag som passer!

Glade garnhilsner, Marianne Damgaard Porsborg

Marianne Porsborg v/Garnhytten Jægerspris

doggerlanddesign

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).