Velkommen til “Lækker-Jule-Lørdag” – åben garnbutik i Jægerspris…

Spar mindst 15% rabat på garn, kits, broderisæt og håndarbejdsbøger inden nytår 2015.

Kære alle, Lørdag den 5. december, byder jeg nok en gang velkommen til “Lækker-Lørdag” i Doggerland Designs lille garnbutik – Garnhytten – i Jægerspris!

Når jeg skriver lille… så mener jeg lille 🙂 🙂 🙂 Fordi, Garnhytten, er “bare” Doggerland Designs lager, i form af en 9 m2 træhytte, som jeg har omdannet til en hyggelig lille butik… og hver den 1. lørdag i måneden (undtagen i januar 2016, hvor det er den 3. lørdag) – åbner jeg altså Garnhytten, og byder på gode tilbud (dem fra shoppen + lidt mere) og lidt godt og vådt, til gane og mave…

Lækker-Jule-Lørdag i Garnhytten

Lørdag den 5. december 2015 – Kl. 10-14

Thyrasvej 40 – 3630 Jægerspris (indgang via hul i hækken)

Det, at Garnhytten er lille – betyder dog ikke, at det er småt med gode garner, håndarbejdsbøger, strikkepinde, broderi-sæt mv… heller ikke, at det er småt med gode tilbud…. og slet ikke, at det skulle være småt med julehygge – i Garnhytten, Jægerspris lille garnbutik!

MEN – det betyder, at jeg – trods varsel om dårligt vejr – rykker noget af butikken og jule-hyggen udenfor i dagens anledning, så tag godt med varmt tøj på, og kom først til nogle af de gode tilbud (måske til bløde pakker under juletræet) – og få varmen med en kop glögg eller kaffe i det fri 🙂

Jeg håber vi ses!

De bedste før-julehilsner,

Marianne Porsborg v/www.doggerlanddesign.dk

Gode tilbud og rabat på broderisæt og strikke eller hæklebøger hos Doggerland Design

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).