Godt Nytår – fra Doggerland Design og Garnhytten!

Doggerland Design - garn webshop. Foto: Marianne Porsborg

Kære alle, år 2015 blev garn webshoppens første år, og samtidig året, hvor jeg også indrettede og åbnede en lille “rigtig” garnbutik, i webshoppens lagerhytte i Jægerspris med navnet: Garnhytten.

Året har været et travlt opstartsår, fuld af mange opgaver, og på mange måder et rigtig fint første år, hvor det har været en fornøjelse at gense gamle garnkunder og møde de mange nye kunder – i både garn webshop og Garnhytten!

Det er også gået rigtig fint med bloggen her. Mine, nogle gange lidt alternative, skriverier om håndarbejde – og om fag og emner i udkanten af håndarbejdsfagene, er blevet taget godt imod, ligesom mine bloginterviews og gæsteskribenters indlæg, også har fået gode kommentarer med på vejen. Tak for det! Jeg håber fortsat at kunne lokke gæsteskribenter til at skrive om “alt mellem himmel og jord” – fra hjertet, om håndarbejde eller noget helt andet – og har du lyst til at være skribent her på bloggen, så sig gerne frem – ved at kontakte mig på mail: marianne@doggerlanddesign.dk.

Nye tiltag i garn webshoppen: I 2016 vil der ske lidt ændringer i webshoppen og nye tiltag kommer til: Den faste (minimums)rabat på -15% på alle varer i 2015, udfases (naturligvis) lige efter nytår – men erstattes til gengæld af Månedens Tilbud, billigere forsendelse, lavere beløbsgrænse for GRATIS FRAGT og stille og roligt også af flere nye varer… Med andre ord, det bliver heller ikke kedeligt, at være kunde hos Doggerland Design i 2016 🙂

Garnhyttens åbningstider: er fortsat primært efter aftale, i de mørke vintermåneder – og har du tid og lyst til at kigge forbi, kan vi lave en aftale om åbning af Garnhytten – og på den måde, kan du ikke bare være med til, at åbne butikken for digselv – men også for andre 🙂 Ring eller SMS på mobil 5217 5702 – eller send mig en mail: marianne@doggerlanddesign.dk. Åbningstiderne annonceres løbende på webshoppens forside (nederst til højre) – og på: Garnhyttens Facebook-side – samt ved opslag på Instagram: doggerland_design.

Tak for året der gik – og på glædeligt gensyn i 2016!

Marianne Porsborg v/www.doggerlanddesign.dk

Garn webshoppen Doggerland Design med blog og garnbutik. Foto: Marianne Porsborg

 

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).