Nye tider, nye opgaver – nyt hår

Marianne Porsborg, 2023. Strikdesign og opskrifter

Meget er sket, siden jeg lukkede butikken Garnhytten i Frederikssund – og meget vil og skal ske i den nærmeste fremtid. Shoppen garnkits.dk er også ændret, tilbage til det oprindelige fokus: design og opskrifter, og igen i navnet Doggerland Design.

Jeg håber meget du vil følge med her på bloggen, også meget gerne ved (uforpligtende) tilmelding til bloggens nyhedsmails (se i højre side).

Doggerland Design – opskrifter til download

Den største forandring er, at jeg ikke længere sælger garn. Fremover vil Doggerland Design fokusere på design og opskrifter som sælges til download, og hen ad vejen måske også events, undervisning mv.

Se shoppen og alle mine opskrifter – her.

Have og Husflid blog

En af de nyeste tiltag, er min blog nummer to: Have og Husflid. Her skriver jeg om min anden, private passion: køkkenhave – mad og selvforsyning, biodiversitet og økologi – og lidt om husflid, DYI – strik og hækling. Har du lyst til at få tips og tricks til have og selvforsyning, er du velkommen – her!

Stille og roligt kommer mine to blogs altså til at hænge sammen – imellem hinanden og med shoppen Doggerland Design.

Bloggen Doggerland Design – BYGGES OM

I nær fremtid vil denne blog blive “bygget” om og nogle gamle indlæg slettes mv. En stor hovedrengøring, med andre ord, så der bliver plads til nyt.

Og nå ja, så har jeg fået nyt hår 🙂 Eller rettere, er gået tilbage til at være korthåret, som jeg var for 20-25 år siden.

På glædeligt genhør!

Kh Marianne Porsborg

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *