Info om Garnhyttens åbningstider i december og januar…

Doggerland Design - garn webshop. Foto: Marianne Porsborg

Kære alle, nu nærmer tiden sig, for endnu en “lækker lørdag” – med lørdags-åbent i Doggerland Designs lille lagerbutik, kaldet Garnhytten. Næste gang, lørdag d. 5/12-15, byder jeg på gode tilbud (som i shoppen!) glögg og julegodter til de vinterfriske, som trodser vejrguderne og kigger forbi den lille Garnhytte… mere herom i næste uge.

Og lad det være sagt med det samme, jeg er rigtig glad for, at Garnhytten efterhånden er blevet kendt som Jægerspris’ lille garnbutik, ligesom det også er dejligt, at nye og “gamle” lokale garnkunder allerede har fundet vej, til min lille hytte fuld af garn shoppens varer!

MEN – en gang imellem, må man sande, at man har taget fejl 🙂 og Garnhyttens tirsdags-åbent fungerede super fint, med pænt mange kunder og andre søde gæster, men kun lige indtil kulden og mørket satte ind…. Med andre ord, de sidste 3 tirsdage har der desværre ikke været mere end 3 kunder i Garnhytten, sammenlagt… OG – jeg forstår til fulde, at folk bliver hjemme, tager lige hjem fra arbejde o.s.v. – nu hvor vinterens blæst, mørke og kulde, har indfundet sig!

DERFOR – har jeg besluttet, at ændre Garnhyttens åbningstider i december 2015, samt i januar og februar 2016 til:

EFTER AFTALE: Ring eller send mig en SMS på mobil: 5217 5702 eller – send mig en mail: marianne@doggerlanddesign.dk. – så finder vi naturligvis et tidspunkt hvor du, og måske andre, kan komme og handle i fred og ro. Se Garnhyttens adresse på shoppens forside!

Lørdags-åbent – holder jeg fast i:

  1. Lørdag d. 5/12-15
  2. Lørdag d. 17/1-16 (rykket pg.a. nytår og eksamen)
  3. Lørdag d. 7/2-16
  4. Alle 3 lørdage åbent kl. 10-14

OG – HUSK: Du kan altid, også selvom du bor i køreafstand af Garnhytten – købe varerne i webshoppen, og få dem leveret med GRATIS FRAGT, hvis du handler for mere end kr. 450,- Vel mødt – i webshoppen, en lørdag – eller en dag hvor det passer dig og mig, i Garnhytten 🙂

PS: Fra marts 2016 vender jeg tilbage med nye forårs-åbningstider, her på bloggen, i shoppen og på Facebook!

Varme vinter-hilsner

Marianne Porsborg v/www.doggerlanddesign.dk 

Doggerland Design garn webshop. Foto: Marianne Porsborg

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).