Nyhedsbrev: Sommer åbningstider, garn og “Rosens Dag” mv.

Det her bliver overvejende et nyhedsbrev, som samler op på tidligere nyhedsbreve her på bloggen – med en liste over aktuelle nyheder og tiltag hos Doggerland Design, suppleret med en “teaser” til sidst…

DMC hækleopskrift. Foto: DMC

DMC hækleopskrift. Foto: DMC

* Husk – Jeg giver 15% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer, både i shoppen og i Garnhytten, på alle ordrer, alle køb – resten af 2015.

* Husk – Jeg giver GRATIS FRAGT – på alle ordrer i webshoppen over kr. 450,00 – hver gang 🙂

* Husk – Jeg tager ingen administrationsgebyrer – hverken i shoppen eller i Garnhytten.

* Husk – Jeg holder sommeråbent i Garnhytten 2-5 dage om ugen, det meste af sommeren… Hold øje med åbningstiderne på shoppens forside!

* Husk – Jeg lige har taget den skønne bomuldsgarn “Natura” fra DMC hjem – brug den (igen – med rabat, naturligvis) til sommerens strikke- og hækle projekter. Der er, og har været, så mange søde, gratis opskrifter i Ugebladene… Natura har en strikkefasthed på 27m x 34p = 10×10 cm, på pind 3, kan strikkes på pind 2½-3½ og har en løbelængde på ca. 155 m/50g.

* Husk – Jeg deltager med en lille garnbod ved Rosens Dag arrangementet i Gerlevparken, Jægerspris – søndag d. 28. juni kl. 10-14. Der er gratis adgang til parken, som lige nu er så smuk, så smuk – med de mange historiske roser som blomstrer på denne tid af året. I beskedent omfang, sætter jeg også fokus på blomster og roser, i lidt strik og hækling, Kom og se! Udover at møde mig (sagde hunden) kan I også møde medlemmer af Gerlevparkens støtteforening (Gerlevparkens Venner), repræsentanter fra Dansk Rosenselskab, møde Rosa Eskelund, en af Danmarks dygtige rosenavlere, samt købe smukke blomster, roser mv. i Anne Friis Møllers Gårdbutik, samme sted. I er meget velkomne til at tage en madkurv med og nyde den i parken! Se kort her: Krak-kort til Gerlevparken. P-plads findes ved indkørsel fra Lyngerupvej!

….og så en lille teaser 🙂 Meget snart, er det min udsøgte fornøjelse løbende, at kunne præsentere Jer for Gæste-skribenter her på bloggen! Følg med, når spændende og inspirerende håndværkere, kunstnere og andre gode folk bliver præsenteret her på bloggen, enten ved interview eller ved deres egen præsentation. Der er højt til loftet, når gæste-skribenterne bliver sluppet fri på Doggerland Designs blog – så emnerne kommer også til at handle om andet end garn, strik og håndarbejde… 🙂 Vel mødt – jeg håber I vil nyde de kommende gæste-skribenters indlæg!

På glædeligt genhør,

Marianne Porsborg v/Garn webshoppen Doggerland Design

Foto Doggerland Design garn webshop

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).