Sådan køber du garn og opskrifter online i shoppen Doggerland Design

Som i almindelige garnbutikker, sælger jeg (helst) ikke opskrifter fra mine garnleverandører, uden samtidig salg af garn der passer til opskriften. Undtagelsen er dog, når jeg holder Frit-lejde-fredage i butikken Garnhytten, hvor jeg – godt nok sjældent, har solgt opskrifter til garn kunden har købt et andet sted.

Garn og opskrifter online… Jeg har prøvet at gøre det nemt for dig, så du selv kan bestemme farver mv. til shoppens udvalg af løsopskrifter, når du handler i shoppen. På alle opskrifter står der nemlig hvor mange nøgler garn du skal bruge til de forskellige størrelser, som opskriften er lavet til.

Sådan gør du:

  1. Vælg garnmærke – og klik videre ind på siden “Løsopskrifter til…
  2. Vælg en opskrift, fx en af de smarte islandske opskrifter til Lett-lopi:  https://garnkits.dk/webshop/177-opskrifter/
  3. Se garnmængder til den ønskede størrelse  i opskriftens tekstfelt. Se fx her: https://garnkits.dk/webshop/122-opskrifter-lettlopi-uldgarn/2185-opskrift-islandsk-haettetroeje-til-boern-model-hvoll-1frac12-7-aar/
  4. Skriv mængderne ned – eller husk dem i hovedet 🙂
  5. Køb opskriften – og klik tilbage med “Køb mere” knappen.
  6. Klik over til siden med det ønskede garn – fx Lett-lopi:  https://garnkits.dk/webshop/121-lettlopi—uldgarn/
  7. Køb garn i de farver og mængder som passer til opskriften.
  8. Gennemfør ordren – eller shop videre.
  9. Ring på mobil 5217 5702 mellem kl. 10-17 på hverdage – hvis du har spørgsmål til garn, opskrift eller din ordre!

God fornøjelse! /Marianne Porsborg v/Doggerland Design

doggerlanddesign

Indehaver af strikdesignfirmaet Doggerland Design, shoppen garnkits.dk og butikken Garnhytten i Frederikssund. Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).