Strik håndledsvarmerne DD Wristy’s

Håndledsvarmere er perfekte i overgangsperioderne forår og efterår, og så er de nemme at tage af og på, hvis vejret skifter. Og det gør det jo, skifter. Lige nu hvor jeg skriver dette indlæg, er det koldt morgen og aften, og varmt – over 20 grader, midt på dagen. Forunderligt og naturligvis lidt af en udfordring, når man både skal have sommertøj og efterårstøj på een dag.

Wristy opskriften, giver dig mulighed for hurtigt og forholdsvis nemt, at strikke et par gode håndledsvarmere. Nogle kalder dem halvhandsker, men så skulle de måske have små fingre på… Jeg kalder dem Wristy’s fordi wrist betyder håndled på engelsk.

DD Wristy 2-i-1 opskrift

Som med næsten alle mine opskrifter til dato, strikkes håndledsvarmerne frem og tilbage, og monteres til sidst. Sammensyning sker indvendigt i tommelfingersiden, og hvis du følger opskriften, behøver du ikke lave en højre og en venstre handske. Du bestemmer.

Hvis du køber opskriften i shoppen Doggerland Design, får du vejledning til både en kort model, og en med lange skafter på. Den sidste er måske rigtig smart når man cykler, fordi ærmerne på overtøjet nogle gange trækker sig lidt op, men ellers er det måske en smags sag.

De korte Wristy’s på foto er strikket i Håndværksgarn fra Hjelholt Uldspinderi, og de beigefarvede lange, er strikket i Lettlopi fra Istex. Det næste par jeg skal have til migselv, bliver i et mix af silkemohair og shetlandsuld. Mulighederne er mange!

En rigtig god gaveidé

Udover at disse håndledsvarmere er hurtigt strikkede, er de også en rigtig god lille gaveidé. Måske som værtindegave eller bare som en ekstra gave til en du holder af.

Fik jeg sagt, at de også er gode til at få “bugt” med garnrester på? Men det er de 🙂

God fornøjelse! KH Marianne

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *