Frit-lejde-fredage i Garnhytten – Hjælp til strik og garn købt i andre garnbutikker…

Garnhytten, Jægerspris. Doggerland Designs fysiske garnbutik. Foto: indehaver Marianne Porsborg

Frit-lejde-fredage – enestående koncept!

Frit-lejde-fredage: Siden efteråret 2017 har jeg hver den sidste fredag i måneden, holdt det jeg kalder “Frit-lejde-fredag” i Garnhytten. Det er en fin succes som jeg får meget ros for, og som jeg kører videre med i .

I al sin enkelhed går det ud på, at jeg en fredag om måneden giver dig mulighed for at tage garn købt i andre butikker, gamle rester eller forliste strikkeprojekter, med i min butik.

Garnrester – en lykke eller plage?

Vi som strikker eller syr meget, har ofte meget garn eller stof liggende i gemmerne. Mange af os har også flere håndarbejdsprojekter igang på een gang… Sådan er det, og personligt elsker jeg det, fordi det i al sin enkelhed fortæller, at kreativiteten, fordybelsen og gør-det-selv lysten stadig findes, også i en travl og mediepræget, moderne verden.

Vel mødt til Garnhyttens Frit-lejde-fredage – hver den sidste fredag i måneden!

Bedste hilsner, Marianne Porsborg v/Doggerland Design og Garnhytten Jægerspris

doggerlanddesign

Indehaver af strikdesignfirmaet Doggerland Design, shoppen garnkits.dk og butikken Garnhytten i Frederikssund. Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).