Nyhedsbrev: Nyt garn, nye kits og nyt om “hjemme-garn-butikken”…

Kære alle,

Selvom Doggerland Design er en forholdsvis lille, nystartet deltids garn webshop, og selvom “Rom ikke blev bygget på een dag” – behøver tingene ikke nødvendigvis at gå langsomt, hele tiden… og det gør de heller ikke 🙂

Webshoppen blev i sidste uge suppleret af det jeg kalder en “deltids-hjemme-garn-butik“. Jeg åbner, til en start og kort fortalt, mit hjem og shoppens garnlager op hver onsdag, som en deltids-garnbutik. De gode strikkegarner, opskrifter, bøger, pinde mv. som du finder i webshoppen, kan lokale altså nu også købe, med samme rabatter mv., i “hjemme-butikken”.

Vel mødt til: Hjemme-garnbutik… hver onsdag kl. 12-18, Thyrasvej 4, Jægerspris (indtil videre åbent via hoveddøren). Du kan forudbestille dine varer via webshoppen og du kan “bare kigge forbi” og betale kontant eller med betalingskort. Desuden, er der altid kaffe og te på kanden.

Nye garnkits… nye opskrifter… Jeg er iøvrigt i fuld sving, som altid 🙂 med at designe nye strikkeopskrifter til vores egne garn-kits. Ligenu har jeg en ulden sag (ryg/mavebælte) til ømme rygge, en skøn cardigan i dobbelt Shetlandsuld og en supernem “troldebluse” til de små – lige på bedding! Hold øje med shoppen, Doggerland Designs Facebook-side og her på bloggen, for flere nyheder – og ikke at forglemme, de gratis opskrifter jeg fra tid til anden ligger ud.

Nyt garn i sortimentet… Babyalpaca fra BC Garn: se og prøv den super, super bløde (100% rene) Alpaka-garn, som (næsten med garanti) ikke kradser, og som varmer op til 5 gange så meget som almindelig uld…. Den er meget drøj i brug, så selvom den måske lyder dyr med en pris pt. på kr. 66,- /50g/hank – så koster det ikke så meget at strikke i den… se f.eks. nogle af de søde modeller fra BC Garn her: Garnkits med Babyalpaca.

Mange hilsner /Marianne D. Porsborg v/Doggerland Design

Garnbutik Jægerspris          Garnbutik Jægerspris

doggerlanddesign

Indehaver af webshoppen Doggerland Design og garnbutikken Garnhytten. Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education). Tidligere uddannet tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).