Helsemesse: Besøg Garnhyttens stand ved Helseweekend Rejsestalden 2016!

Garnhytten på helsemesse i kulturhuset Rejsestalden 2016, med fokus på og salg af uld, uldgarn og strik - og ulds helsevirkning ved gigt og ømme muskler

Helsemesse i Rejsestalden

I efteråret 2015 blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig at være med i den næste lokale helsemesse – og naturligvis, takkede jeg ja! Måske hører en garnbutik umiddelbart ikke til på en helsemesse fuld af spændende alternative behandlingstilbud, naturmedicin mv. Men, ved nærmere eftersyn, og som jeg vælger at præsentere min garnbutiks virke og varer ved helsemessen, giver det god mening!

På helsemessen – weekenden d. 27. og 28. februar 2016 – vælger jeg at sætte fokus på Garnhytten og webshoppens uldgarn, de stærke fleksible bambuspinde og hæklenåle fra KA, egne strikke- og hækle designs -og opskrifter som passer til uldgarnerne… Fordi mit tema ved helsemessen (naturligvis) er:

Uldens gode egenskaber og håndarbejde af uldgarn.

Igennem tusinder af år, har mennesket brugt uld til at holde sig varm med. Lige fra brug af skind til beklædning, som tæpper mv. – til brug af uld til fremstilling af garn, der igen kunne bruges til strik, vævning o.s.v…. Intet nyt under solen her 🙂 Men, i vores moderne tidsalder, hvor husflid og håndarbejde ikke længere fylder alverdens – måske kun som hobby – har mange muligvis glemt uldens gode egenskaber…

Måske har mange også dårlige oplevelser med uldtøj i erindring… Måske synes mange at uld kradser… og måske synes andre, at det med at strikke eller hækle selv af uldgarn, bare er for besværligt, tidskrævende eller for dyrt…?

Jeg har ofte tidligere fortalt små historier fra min husflids- og håndarbejdsflittige familie, og ja – i og med, at jeg er vokset op med husflid og håndarbejde som en naturlig del i mit liv, så har uld – og uldgarn – også altid været et helt naturlig element af mit liv.

Uldens egenskaber…

Hvis du har lyst, kan vi få en snak om uldens gode egenskaber på dette års helsemesse! Uld og uldgarn er på ingen måde at sammenligne med helbredende medicin og -behandling. Omvendt kan uldens unikke isolerende og svedtransporterende egenskaber alligevel have en positiv effekt på vores kroppe – i dagligdagen, ved hårdt fysisk arbejde og sport – og som forebyggende ved f.eks. slidgigt eller tendens til ømme muskler mv.

Kom og hør lidt mere om uldens egenskaber og om mine personlige erfaringer med uld som forebyggende “middel” ved slidgigt og tendens til kuldskærhed 🙂 Få gratis opskrift ved køb af tilhørende garn… og benyt dig af standens mange gode tilbud denne weekend!

Velkommen til Helseweekend Rejsestalden 2016!

Der er gratis adgang – stande hvor du kan prøve akupunktur, healingsmassage, kranio-sakral terapi, clairvoyance, salg af Aloe Vera produkter, håndlavede smykker hyggelig, samt lille café med salg af kaffe, te og kager! Og ja, naturlig også salg af garn, bøger, pinde mv. fra Garnhyttens stand 🙂 hvor du kan betale kontant, Dankort og MobilePay.

Helseweekend Rejsestalden 2016

Lørdag og søndag d. 27. og 28. februar

Begge dage kl. 10.00 til 16.00

Hovedgaden 29 A, 3630 Jægerspris

Kort til Rejsestalden – klik her.

Link til Helseweekendens Facebook-side (hvor du kan læse mere om arrangementet) – klik her.

PS: Da der ikke er så mange parkeringspladser ved Rejsestalden, anbefales det at benytte P-pladserne længere væk, hvis I altså kommer i bil…

På glædeligt genhør – og måske ses vi i weekenden?

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Foto: Doggerland Design ved Marianne Porsborg websalg af garn, kits og KA pinde mv.

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).