JULE-TILBUD… i garn webshoppen Doggerland Design… Vel mødt!

Weekendens JULE-STUE i Doggerland Designs lagerbutik “Garnhytten” gik over al forventning – det blæsende og våde decembervejr til trods! Det var så afgjort, den bedst besøgte lørdags-åbent i min lille garnhytte til dato – så varm tak for det!

Efter sådan en weekend, kom jeg lidt i gavehumør 🙂 og derfor har jeg lavet nogle få ekstra, ekstra gode tilbud på garn og strikkekits mv. i webshoppen – som gælder frem til Jul!

HUSK – at (næsten) ALLE øvrige lagerførte varer i garn webshoppen er med 15% rabat i 2015 – altså frem til Nytår. I januar rettes alle priser derfor til så de følger de almindelige vejledende udsalgspriser – i kombination med tilbud og rabat på en anden måde… Mere herom i januar 2016.

JULE-TILBUD i Doggerland Designs garn webshop:

Spar 20 kr. pr. 100 gram god Shetlandsuld fra BC Garn, i uge 50-51, 2015. Foto: Doggerland Design

Spar 20 kr. pr. 100 gram god Shetlandsuld fra BC Garn, i uge 50-51, 2015. Foto: Doggerland Design

 

CLASSIC - fin bomuld/acryl blandingsgarn med stor rabat i uge 50-51, 2015. Foto: Doggerland Design.

CLASSIC – fin bomuld/acryl blandingsgarn med stor rabat i uge 50-51, 2015. Foto: Doggerland Design.

 

Få 20% rabat på garnkit og GRATIS OPSKRIFT - til smart fingerbøl hue og kilometer halstørklæde, i uge 50-51, 2015. Foto og design: Doggerland Design.

Få 20% rabat på garnkit og GRATIS OPSKRIFT – til smart fingerbøl hue og kilometer halstørklæde, i uge 50-51, 2015. Strikkes i islandsk uldgarn: Bulkylopi. Foto og design: Doggerland Design.

 

Få 15% rabat og GRATIS cellofan gavepose ved køb af Fru Zippe broderisæt inden Jul 2015! Foto: Marianne Porsborg

Få 15% rabat og GRATIS cellofan gavepose ved køb af Fru Zippe broderisæt inden Jul 2015! Foto: Marianne Porsborg

 

Udover ovenstående JULE-TILBUD i garn webshoppen, er der altså stadig 15% rabat på næsten alle andre lagerførte varer – samt en række gode UDSALGS-varer med stor rabat!! HUSK: Først til mølle 🙂

OBS – HUSK: Hvis du skal være sikker på, at få varerne hjem inden Jul – så læg din ordre i garn webshoppen aller senest den 21/12-15 kl. 12.00.

Varme før-jule hilsner

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).