…om hjemme-GARNBUTIKKEN og åbningstider…

slide_1

Doggerland Design, er først og fremmest en webshop med salg af gode strikkegarner, garnkits, bambus strikkepinde, hæklenåle, håndarbejdsbøger mv. – men da jeg har haft garnbutik i Jægerspris før, er der flere af mine “gamle” kunder, som gerne vil besøge mit garnlager og handle her, istedet for i webshoppen, også selv om det ikke helt ligner en “rigtig” garnbutik 🙂

Alle er velkomne til at kigge forbi – enten i de gældende åbningstider eller efter aftale!

HJEMME-GARN-BUTIK i Jægerspris: Thyrasvej 40, 3630 Jægerspris (indgang gennem hul i hækken :-)). Aktuel åbningstid: kl. 12-18 hver onsdag (ændringer i åbningstiderne annonceres på Facebook og på webshoppens forside).

Kontantbetaling og betaling med VISA/Dankort og VISA Electron er muligt! Vel mødt!!

DOGGERLAND-logo_Web (1)

Åbnes også efter aftale på mail: marianne@doggerlanddesign.dk

Nogle har iøvrigt spurgt, hvorfor jeg “kun” holder deltidsåbent i hjemme-garn-butikken. Det skyldes, at jeg i 2015-2016 er fuldtidsstuderende ved Århus Universitet i Emdrup, hvor jeg læser en kandidat i Generel Pædagogik, som overbygning på min gamle håndarbejdslærer- og Tekstilformgiver uddannelse. Et studie jeg er meget, meget glad for – og som jeg vil kombinere med mine 30 års erhvervserfaring, politiske erfaring og altså naturligvis især med min øvrige uddannelsesbaggrund.

/Marianne Porsborg

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).