Udsalg af bomuldsgarn… og en historie fra en garnbutik som du nok ikke har hørt før…

UDSALG – af bomuldsgarn… og mega-rabat, hvorfor?

Hvorfor giver jeg endnu mere rabat på noget af bomuldsgarnet fra Mayflower? Her kommer historien 🙂

Igår aftes, da jeg lukkede Garnhytten, opdagede jeg noget som jeg aldrig har set før, men som jo naturligvis må have været sket før, for andre… Jeg opdagede, at en lille bitte edderkop var gået igang med at lave et spindelvæv i kurven med gode rester af bomuldsgarn 🙁 Godt nok har jeg ikke solgt garn fra den kurv i en lille uges tid, men kurve – og hylder, bliver naturligvis tjekker dagligt!.

Selvfølgelig er det nok ikke noget at prale af, at en edderkop har slået lejr i en kurv med garn som skal sælges. Det gør jeg heller ikke 🙂 Jeg tænker bare at historien er værd at fortælle, fordi det naturligvis må ske – når døre og vinduer i butikker stå åbne og varer ligger ude.

Væk med spindet og ned med prisen!

Jeg kunne naturligvis bare sige pyt – fjerne spindet og så – ja, lade som ingenting… MEN – det gider jeg ikke, det sidste ihvertfald 🙂 Som du måske kan se på fotoet herunder, er de gode rester af bomuldsgarn sat meget ned i forvejen. Men nu, med historien in mente, har jeg altså sat det yderligere ned – også i shoppen, så du nu får 50% rabat, så længe lager haves…. også uden spindelvæv 🙂

Udsalg af bomuldsgarn online i shoppen og i butikken Garnhytten i Jægerspris

Jeg skulle naturligvis have taget et foto af edderkoppen med dens lille spindelvæv, men jeg blev så overrasket at jeg skyndte mig at fjerne både den lille fyr og dens spind – inden jeg fik idéen til at sætte prisen ekstra ned og fortælle historien her på bloggen. Nej – jeg slog ikke edderkoppen ihjel. Det gør jeg iøvrigt aldrig, hvis jeg kan undgå det. I stedet satte jeg edderkoppen på græsset under hækken ved siden af Garnhytten, hvor jeg ved der bor et solsortepar med rede… så kan de måske få glæde af den.

REKLAME: Få gratis strikkeopskrifter…

Reklame (uden jeg får noget for det :-)): Mayflower har et hav af gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter på deres hjemmeside. Du er naturligvis hjertelig velkommen til at tjekke denne side først, og så handle online i shoppen eller kigge forbi Garnhytten i Jægerspris, og gøre et kup 🙂

PS: Jeg har naturligvis også flere mapper med gode opskrifter som passer til de to bomuldsgarn fra Mayflower i Garnhytten!

Med ærlighed kommer man længst!

Ja – jeg håber ikke denne historie har skræmt dig, for den fortæller blot – som eksempel, lidt om hvad der kan ske i enhver garnbutik, eller på lageret i enhver webshop, for den sags skyld. Ingen er perfekte – og altså: heller ikke edderkoppe-frie 🙂

På glædeligt genhør, Marianne v/Doggerland Design og Garnhytten

Strikkekits fra Doggerland Design designes og forhandles af Marianne Porsborg online i shoppen Doggerland Design og i Garnhytten Jægerspris

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).