Klædestykker: foredrag og kursus v/Ninette Hartwich

Foredrag og minikursus i Garnhytten Frederikssund…

Torsdag aften den 14. marts 2019 besøger strikdesigner Ninette Hartwich butik Garnhytten i Frederikssund – og jeg glæder mig!

Ninette byder denne aften på foredrag om sine designs og om den nyeste strikkebog KLÆDESTYKKER. Mange gode opskrifter til lækker strik i enkle former og snit – til kvinder i størrelse 32-62.

Med i billetprisen (Kr. 175,-) følger også en ny lille opskrift af Ninette, specielt designet til dette arrangements deltagere – 1 nøgle Tilia silkemohair fra Filcolana, og kaffe/the og kage.

Efter foredraget er der mulighed for vejledning i bogens opskrifter, teknikker og mønstre mv. Bogen kan købes af Ninette på aftenen, og herefter i Garnhytten.

Strikmodeller Møllehjulet, Fletværk og Markskel af Ninette Hartwich udstillet i Garnhytten Frederikssund

Gratis opskrifter…

Imens vi venter på foredraget, kan jeg tilbyde dig nogle gratis strikkeopskrifter her på bloggen. Fx er “DHATANNA” en enkel og fin grundopskrift, som kan strikkes i et utal af variationer – stribede, ensfarvede – kortere og længere, med en slags garn eller mange… o.s.v. Opskriften går også til Pluspiger i størrelse 54. God fornøjelse!

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).