Klædestykker: foredrag og kursus v/Ninette Hartwich

Foredrag og minikursus i Garnhytten Frederikssund…

Torsdag aften den 14. marts 2019 besøger strikdesigner Ninette Hartwich butik Garnhytten i Frederikssund – og jeg glæder mig!

Ninette byder denne aften på foredrag om sine designs og om den nyeste strikkebog KLÆDESTYKKER. Mange gode opskrifter til lækker strik i enkle former og snit – til kvinder i størrelse 32-62.

Med i billetprisen (Kr. 175,-) følger også en ny lille opskrift af Ninette, specielt designet til dette arrangements deltagere – 1 nøgle Tilia Mohair/silkegarn, og kaffe/the og kage.

Efter foredraget er der mulighed for vejledning i bogens opskrifter, teknikker og mønstre mv. Bogen kan købes af Ninette på aftenen, og herefter i Garnhytten.

Strikmodeller Møllehjulet, Fletværk og Markskel af Ninette Hartwich udstillet i Garnhytten Frederikssund

Begrænsede antal pladser…

Arrangementet er lille og eksklusivt, for at give tid og plads til spørgsmål, vejledning og strikkerier. Derfor, begrænset antal pladser! Tilmelding i shoppen www.garnkits.dk eller i butikken, Jernbanegade 21, Frederikssund.

Gratis opskrifter…

Imens vi venter på foredraget, kan jeg tilbyde dig nogle gratis strikkeopskrifter her på bloggen. Fx er “DHATANNA” en enkel og fin grundopskrift, som kan strikkes i et utal af variationer – stribede, ensfarvede – kortere og længere, med en slags garn eller mange… o.s.v. Opskriften går også til Pluspiger i størrelse 54. God fornøjelse!

Marianne Porsborg v/Doggerland Design

Strikdesign og opskrifter fra Doggerland Design

Indehaver af firmaet Doggerland Design og webshop i samme navn. Marianne er uddannet Cand.pæd. i Generel Pædagogik (Master of Arts /Education), Tekstilformgiver, håndarbejdslærer og All-round kontorassistent (logistik).